Spinazie stampot met kip

EOEFOODLeave a Comment

CategoryDifficultyBeginner
Yields1 Serving
Cook Time20 mins
Voor twee porties
 500 g kruimige aardappelen
 250 g verse gewassen spinazie
 2 kipfilet
 pijnboom pitten
 olijfolie
 peper en zout
1

Schil de aardappelen en snijd deze in plakken

2

Vul een ruime pan met water, die eerst de aardappelen in de pan en daarboven op de spinazie. Kook de aardappelen in 15/20 minuten gaar

3

Bak de kipfilet in olijfolie en voeg naar smaak peper en zout toe

4

Giet de pan met aardappelen en spinazie af, stamp het geheel. Voeg eventueel nog wat olijfolie uit de pan van de kipfilet toe om het wat smeuïger te maken.

5

Strooi om het af te maken nog een handje pijnboom pitjes over je bord.

Ingredients

Voor twee porties
 500 g kruimige aardappelen
 250 g verse gewassen spinazie
 2 kipfilet
 pijnboom pitten
 olijfolie
 peper en zout

Directions

1

Schil de aardappelen en snijd deze in plakken

2

Vul een ruime pan met water, die eerst de aardappelen in de pan en daarboven op de spinazie. Kook de aardappelen in 15/20 minuten gaar

3

Bak de kipfilet in olijfolie en voeg naar smaak peper en zout toe

4

Giet de pan met aardappelen en spinazie af, stamp het geheel. Voeg eventueel nog wat olijfolie uit de pan van de kipfilet toe om het wat smeuïger te maken.

5

Strooi om het af te maken nog een handje pijnboom pitjes over je bord.

Spinazie stampot met kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *