Simpel (bruine) bonen pannetje

EOEFOODLeave a Comment

AuthorEOEFOODCategoryDifficultyBeginner

Weinig tijd, maar wel gezond en lekker eten? Ga voor een snel bonen pannetje.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
 120 g (uitgelekte) bruine bonen
 Courgette in blokjes
 1 handje gesneden sugar snaps
 ½ rode ui in stukjes
 ½ teentje fijngesneden knoflook
 1 tbsp olijfolie
 peper en zout
1

Spoel de bonen af en laat ze even uitlekken

2

Doe een scheutje olijfolie in de pan en rul het gehakt

3

Voeg de gesneden ui en knoflook bij het gehakt.
Laat deze even mee bakken, hierna kan ook de courgette en de sugar snaps erbij

4

Doe daarna ook de uitgelekte bonen in de pan en voeg nog een scheutje olijfolie toe, roer nog even goed door

5

Een snufje peper en zout naar smaak en opscheppen maar!

Ingredients

 120 g (uitgelekte) bruine bonen
 Courgette in blokjes
 1 handje gesneden sugar snaps
 ½ rode ui in stukjes
 ½ teentje fijngesneden knoflook
 1 tbsp olijfolie
 peper en zout

Directions

1

Spoel de bonen af en laat ze even uitlekken

2

Doe een scheutje olijfolie in de pan en rul het gehakt

3

Voeg de gesneden ui en knoflook bij het gehakt.
Laat deze even mee bakken, hierna kan ook de courgette en de sugar snaps erbij

4

Doe daarna ook de uitgelekte bonen in de pan en voeg nog een scheutje olijfolie toe, roer nog even goed door

5

Een snufje peper en zout naar smaak en opscheppen maar!

Simpel (bruine) bonen pannetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *