Rocky road à la Donna

EOEFOODLeave a Comment

CategoryDifficultyBeginner
Prep Time15 minsTotal Time2 hrs 15 mins
Ingrediënten voor een rocky road
 100 g kokosolie
 200 g pure of rijst chocolade *
 2 eetlepels honing
 60 g gepofte rijst
 60 g koekjes **
 20 g (klein gemaakte) marshmellows of spekkies
Tools
 Bakvorm 20x20
 bakpapier
 Glazen kom (om choco te smelten)
1

Bekleed de bakvorm met bakpapier

2

Smelt de chocolade met de kokos en honing au bain-marie of in de magnetron.

3

Hak de koekjes in grove stukken en meng deze samen met de gepofte rijst en marshmallows door het gesmolten chocolade mengsel.

4

Meng alles goed door en doe deze in de bakvorm. Zet deze 2 uur in de koelkast om uit te laten harden.

bijvoorbeeld
*
- Wanneer je met jou dieet niet op 'kan sporen bevatten van' hoeft te letten zou je gewoon een reep goede pure chocolade kunnen gebruiken.
- Eet je wel sojalecithine, dan is deze rijstchocolade misschien een optie.
- Zelf de chocolade maken? Smelt dan 75 gram cacao boter, 20 gram kokosolie en meng hier 50 gram cacaopoeder door.

**
- Ah vrij van gluten doubles (let op sojalecithine)
- 3PAULY cremeo dubbelkoekjes
- Damhert - King Choc Koekjes

lees altijd zelf de ingrediënten, informeer bij twijfel je dietist!

Ingredients

Ingrediënten voor een rocky road
 100 g kokosolie
 200 g pure of rijst chocolade *
 2 eetlepels honing
 60 g gepofte rijst
 60 g koekjes **
 20 g (klein gemaakte) marshmellows of spekkies
Tools
 Bakvorm 20x20
 bakpapier
 Glazen kom (om choco te smelten)

Directions

1

Bekleed de bakvorm met bakpapier

2

Smelt de chocolade met de kokos en honing au bain-marie of in de magnetron.

3

Hak de koekjes in grove stukken en meng deze samen met de gepofte rijst en marshmallows door het gesmolten chocolade mengsel.

4

Meng alles goed door en doe deze in de bakvorm. Zet deze 2 uur in de koelkast om uit te laten harden.

bijvoorbeeld
*
- Wanneer je met jou dieet niet op 'kan sporen bevatten van' hoeft te letten zou je gewoon een reep goede pure chocolade kunnen gebruiken.
- Eet je wel sojalecithine, dan is deze rijstchocolade misschien een optie.
- Zelf de chocolade maken? Smelt dan 75 gram cacao boter, 20 gram kokosolie en meng hier 50 gram cacaopoeder door.

**
- Ah vrij van gluten doubles (let op sojalecithine)
- 3PAULY cremeo dubbelkoekjes
- Damhert - King Choc Koekjes

lees altijd zelf de ingrediënten, informeer bij twijfel je dietist!

Rocky road à la Donna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *