Gebakken aardappel met sperziebonen en gerookte ham

EOEFOODLeave a Comment

AuthorEOEFOODCategory

Ik maakte deze van restjes aardappelsalade, maar is ook zeker de moeite waard om 'gewoon' te maken! Yuum

Yields1 Serving
 200 g gekookte aardappels (in plakjes)
 75 g sperziebonen (diepvries)
 2 plakjes gerookte ham (gesneden)
 ½ fijn gesneden ui
1

Warm wat olijf in een koekenpan en fruit de ui.

2

Voeg nu de aardappels toe en bak deze licht bruin.

3

Voeg de boontjes en de ham toe.

Gebruik je diepvries boontjes? Dan kan je heel even een deksel op de pan zetten zodat deze sneller warm worden.

Ingredients

 200 g gekookte aardappels (in plakjes)
 75 g sperziebonen (diepvries)
 2 plakjes gerookte ham (gesneden)
 ½ fijn gesneden ui

Directions

1

Warm wat olijf in een koekenpan en fruit de ui.

2

Voeg nu de aardappels toe en bak deze licht bruin.

3

Voeg de boontjes en de ham toe.

Gebruik je diepvries boontjes? Dan kan je heel even een deksel op de pan zetten zodat deze sneller warm worden.

Gebakken aardappel met sperziebonen en gerookte ham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *