Chocolade vla / pudding

EOEFOODLeave a Comment

AuthorEOEFOODCategoryDifficultyBeginner
Prep Time5 minsCook Time7 minsTotal Time12 mins
Voor ± 4 personen
 500 ml Plantaardige melk
 50 g Maizena
 30 g Cacao poeder
 6 tbsp Ahorn siroop
1

Giet de plantaardige melk, cacao en ahorn siroop in een pan en roer deze even door met een garde.

2

Zet het vuur aan en voeg beetje bij beetje de maizena toe (gebruik een zeef om klontjes te voorkomen).

3

Roer de substantie regelmatig totdat deze wat dikker aanvoelt en een vla structuur krijgt! Blijf er even bij want het is zo klaar.

4

Eet het lekker warm of koud (:

TIP:
Maak het in de middag al, vul (kleine) glaasjes en laat het toetje vervolgens afkoelen.
Schep er 's avonds nog wat fruit bovenop en je hebt zo op een snelle manier toetjes op tafel!

Ingredients

Voor ± 4 personen
 500 ml Plantaardige melk
 50 g Maizena
 30 g Cacao poeder
 6 tbsp Ahorn siroop

Directions

1

Giet de plantaardige melk, cacao en ahorn siroop in een pan en roer deze even door met een garde.

2

Zet het vuur aan en voeg beetje bij beetje de maizena toe (gebruik een zeef om klontjes te voorkomen).

3

Roer de substantie regelmatig totdat deze wat dikker aanvoelt en een vla structuur krijgt! Blijf er even bij want het is zo klaar.

4

Eet het lekker warm of koud (:

TIP:
Maak het in de middag al, vul (kleine) glaasjes en laat het toetje vervolgens afkoelen.
Schep er 's avonds nog wat fruit bovenop en je hebt zo op een snelle manier toetjes op tafel!

Chocolade vla / pudding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *