Zacht chocolade ijsZacht chocolade ijs op basis van bananen! Een snel toetje of een lekker tussendoortje op een zomerse dag. 🍌
Rocky road à la DonnaÀ la Donna - je leest het goed. Een van de veelbelovende recepten van een van mijn vriendinnen! Ze is niet alleen zo lief om baksels te maken die ik ook kan eten, ze is er ook nog eens heel goed in. ENJOY 😀
Look-a-like sojasaus!Nu is het zo dat ik zelf al jaren geen sojasaus heb kunnen eten. Toch kan ik me herinneren dat ik er dol op ben, de geur alleen al! Daarom werd het hoog tijd voor een alternatief, ben heel benieuwd of jij het sojasaus look-a-like genoeg vind. laat je het me weten? (:
‘Testfase’ appeltaartEr gaat niks boven een stuk zelf gemaakte appeltaart! Ik ben nog druk bezig met het verbeteren van het recept maar omdat meerdere van jullie me om het recept vroegen wil ik deze 'test versie' alvast met jullie delen.
OmeletNu denk je misschien 'ik kan nog helemaal geen ei eten'. Ook dan kan je een omelet maken!
Chocolade vla / puddingLekkere toetjes verleden tijd tijdens je eliminatiedieet? Geen zorgen, dat is zeker niet het geval!
SmoothiebowlToen ik vanochtend mijn bed uitstapte had ik maar één ding op de planning staan. Eindelijk eens een smoothiebowl maken. En geloof me dat ga ik vaker doen. Het is makkelijk, snel en heel erg lekker!