Is uiteten gaan niet meer leuk voor je?
Uiteten gaan is iets wat ik altijd als iets heel leuks en gezelligs had ervaren heb. Totdat ik me aan een dieet moest gaan houden om uit te zoeken hoe ik me weer beter kon gaan voelen, de zoektocht naar mijn triggers.

Iets wat ik altijd als normaal beschouwen had, werd een nachtmerrie, zorgde voor stress en bracht me helemaal geen plezier meer.
Soms kun je situaties niet direct veranderen en kom je op een punt dat je beseft dat je moet aanpassen hoe je met die situatie om gaat.
Dus dat is wat ik deed! Ik gebruik nu een tool om ervoor te zorgen dat uiteten me weer plezier en ontspanning brengt. Namelijk; de allergie kaartjes.

Een kaartje is makkelijk mee te nemen (zelfs in je broekzak of portemonnee). Duidelijkheid voor de chef, ontspanning voor jou.

Geen serveerders naast je tafeltje die je niet begrijpen, met het gevolg dat je twijfelt of je eten wel echt veilig is.
Geen rode boei meer omdat alle mensen in het restaurant inmiddels weten wat je allemaal wel niet kan eten.
En je niet meer lastig voelen doordat de situatie in een keer duidelijk is, voor zowel de bediening als de chef!
Geloof me het kan nog steeds leuk zijn! Zelfs in het buitenland maken de kaartjes je leven een stuk makkelijker. Hier vertel ik je binnenkort meer over!

Kan je niet wachten?
Dan ben ik opzoek naar jou! Al een paar mensen gingen je voor en probeerde de kaartjes (gratis) uit. Wil je dat ook? Let me know 🙂
(op=op)